Επαληθευμένη επιχείρηση

Γεια σας!
Με μεγάλη μου χαρά σας υποδέχομαι στη σελίδα μας – τη δική μου και των τριχωτών μας φίλων.

Είχα τη μεγάλη τιμή να μαθητεύσω το pet grooming κοντά σε μια κορυφαία επαγγελματία της Ελλάδας τη Ναταλία Βαχή, δίπλα της έμαθα να κουρεύω να κάνω μπανάκια και να περιποιούμαι τους μικρούς τριχωτούς μας συντρόφους.
Την αγάπη για αυτά τα πλάσματα την είχα από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, την αγάπη για αυτή τη δουλειά την έμαθα από τη δασκάλα μου.
Η δουλειά μας θέλει υπομονή, επιμονή, κάποιες φορές επιβολή, κουράζει σωματικά αλλά η ενέργεια και τα φιλάκια που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια, όπως και η ευχαρίστηση του να βλέπεις το πλάσμα που έχεις στα χέρια σου καθαρό περιποιημένο και μοσχοβολιστό είναι τεράστια και βάλσαμο για τη ψυχή.
Εργαζόμουν από τον Ιούνιο του 2014 σαν μόνιμη pet groomer σε 4 καταστήματα μεγάλης αλυσίδας pet shop, και αργότερα συνεργάστηκα και έμαθα πολλά από το καταπληκτικό spa4paws στη Γλυφάδα, και φυσικά σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των πελατών μου.

Πλέον περιμένω τους 4ποδους φίλους κ φίλες μου κ την παρέα τους, στον ολόδικό μου χώρο στο Παγκράτι.
Έφτιαξα αυτήν εδώ την σελίδα για τους παλιούς και νέους πελάτες μου, για να βλέπουν tips για τη περιποίηση και εκπαίδευση των μικρών μας φίλων και φυσικά για να αναδείξω και να προβάλω τη δουλειά μου.
Στις υπηρεσίες σας

Λία

Υπηρεσίες

  • Pet Grooming Pet Grooming
  • Αξεσουάρ
  • Κούρεμα Σκύλων Κούρεμα Σκύλων

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργιου Β. 42 παγκρατι 11634

Ωρες λειτουργίας

Ανοιχτό
Κλειστό
10:00am - 08:00pm
10:00am - 06:00pm
10:00am - 08:00pm
10:00am - 08:00pm
10:00am - 05:00pm
Κλειστό
16 Απριλίου 2024 13:30