Επαληθευμένη επιχείρηση

Eκπαίδευση σκύλων

Μόλις 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας έχουμε δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση, την εκγύμναση και τη φιλοξενία του σκύλου σας. Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας, σε μια έκταση 7 καταπράσινων στρεμμάτων, μαζί με τους τετράποδους φίλους σας για να πραγματοποιήσουμε όποια δραστηριότητα επιθυμείτε, με άνεση και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια
(10)

Υπηρεσίες

 • Nosework
 • Βασική Εκπαίδευση Βασική Εκπαίδευση
 • Εκμάθευση νέων / σωστών συμπεριφορών Εκμάθευση νέων / σωστών συμπεριφορών
 • Εκπαίδευση κουταβιών Εκπαίδευση κουταβιών
 • Εκτόνωση Εκτόνωση
 • Παραλαβή + Παράδοση Παραλαβή + Παράδοση
5
0
5

σχόλια

 1. Ανδρέας - Ανδρόνικος Γκιουμές 26 Αυγούστου 2022

  Εξαιρετικός επαγγελματίας, με γνώσεις που προσαρμόζονται στην ιδιοσυγκαρασία του ιδιοκτήτη αλλά και στις ιδιαιτερότητες του σκύλου. Προσωπικά με βοήθησε να μάθω να συνεργάζομαι με τον σκύλο μου και να του “δείξω” με τον σωστό τρόπο τι του ζητάω να κάνει. Μετά την εκπαίδευση η συνεργασία και συμβίωση με το σκύλο μου έχει εντελώς αναβαθμιστεί. Στα χέρια του Παναγιώτη έχω εμπιστευτεί και τα δυο σκυλιά μου, με γνωριμία και συνεργασία που κρατά πάνω από δέκα χρόνια.

  5
 2. Top!

  5
 3. Μαριάννα 26 Αυγούστου 2022

  Simply the best!

  5
 4. Νικολέττα 26 Αυγούστου 2022

  Toπππππππ!!!!! 🙂

  5
 5. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος!!
  Με πολύ καλή γνώση στα σκυλιά!!!!!!
  best dog training

  5
 6. Επαγγελματίας. Μας βοήθησε πολυ παρόλο που ο σκύλος ήταν μεγάλος σε ηλικία.

  5
 7. Ευαγγελία 27 Αυγούστου 2022

  5
  Εξαιρετικός επαγγελματίας!

  5
 8. Ο καλύτερος εκπαιδευτής που έχω γνωρίσει. Και έχω γνωρίσει αρκετούς στο χώρο. Ο Παναγιώτης έχει απεριόριστη υπομονή (σε ένα φυσιολογικό πλαίσιο) και με το σκύλο αλλά κυρίως με τον χειριστή του. Σου δημιουργεί την αίσθηση ότι το δύσκολο εγχείρημα με τον αγαπημένο σου σκύλο θα έχει αίσια και πάντοτε επιτυχή κατάληξη! Αξίζει τον κόπο να τον εμπιστευτείτε!

  5
 9. Εξαιρετική δουλειά! σου εμπνέει εμπιστοσύνη,εχει υπομονή, επιμονή και αποτελεσματικότητα ακόμα και σε “δύσκολο” σκύλο σαν τον δικό μου! Δεν έμαθε μόνο ο σκύλος, έμαθα και εγώ και η οικογένειά μου. Χάρη στον Πάνο καταφέραμε να έχουμε μία τέλεια συνεργασία με τον σκύλο μας! Συστήνω τον Παναγιώτη ανεπιφύλακτα σε όποιον με ρωτήσει!

  5
 10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 28 Αυγούστου 2022

  Επαγγελματίας!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  5

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

Αγιας Αικατερίνης
16 Απριλίου 2024 13:50