Επαληθευμένη επιχείρηση

 Εκπαίδευση μαζί με τους ιδιοκτήτες

Η επιτυχία στην εκπαίδευση ενός τόσο ανθρωποκεντρικού πλάσματος όπως ο σκύλος, βασίζεται στην ενίσχυση της επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και του δεσίματος με τον άνθρωπο του. Στην DogsUp πιστεύουμε στην εκπαίδευση της ομάδας που αποτελείται από εσάς και τον σκύλο σας και όχι στη μονομερή εκπαίδευση του. Γνωρίζοντας ότι θα είστε ο παντοτινός «εκπαιδευτής» του, εστιάζουμε στην δική σας εκμάθηση και καθοδήγηση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μάθημα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε τα καλύτερα μακροχρόνια αποτελέσματα σε συνδυασμό με την σωστή μεταχείριση του σκύλου σας.

 

 Εκπαίδευση κατ’ οίκον

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται εκεί που εσείς και ο σκύλος σας δραστηριοποιήστε. Προσαρμόζοντας την διαδικασία της εκπαίδευσης στην καθημερινότητα σας και όχι το αντίθετο, βοηθάμε τον σκύλο σας να ανταποκριθεί άμεσα στα πρώτα βήματα της εκπαίδευσης και διασφαλίζουμε οτι τα επιθυμητά αποτελέσματα επιτυγχάνονται εκεί ακριβώς που τα έχετε ανάγκη.

 

 Πραγματικά αποτελέσματα σε ρεαλιστικές συνθήκες

Η συνεκπαίδευση με τον σκύλο σας πραγματοποιείται κάτω από ρεαλιστικές συνθήκες και υπό την παρουσία διάφορων ερεθισμάτων (π.χ. άνθρωποι, ζώα, ήχοι). Η γενικευμένη εκπαίδευση σε διαφορετικά περιβάλλοντα (δρόμοι, πάρκα, πλατείες κτλ.), και όχι σε συγκεκριμένους χώρους ή απομονωμένα σημεία, είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί μονόδρομο για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση του.

 

 Άμεσα Αποτελέσματα – Πολύχρονη εμπειρία

Η συνεργασία μας με εκατοντάδες ανθρώπους και σκύλους από το 2013 μέχρι σήμερα και η αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων, εξασφαλίζουν όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την αμεσότητα των αποτελεσμάτων. Με στοχευμένη προσέγγιση και υλοποιώντας ένα πλάνο εκπαίδευσης προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας, η βελτίωση στη συμπεριφορά του σκύλου σας γίνεται αντιληπτή από τα πρώτα κιόλας μαθήματα.

 

 Ευέλικτα προγράμματα για κάθε ιδιοκτήτη και σκύλο

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι υπηρεσίες μας έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες υποχρεώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και τη διαφορετικότητα κάθε ιδιοκτήτη και σκύλου. Η ύλη των μαθημάτων είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε:

• Να επαναλαμβάνονται με ευκολία μέσα στην καθημερινότητα σας
• Να είναι εφαρμόσιμα και κατανοητά από εσάς και τον σκύλο σας
• Να μην υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με την ηλικία, τη φυλή ή το πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου

 

 Δωρεάν ομαδικά μαθήματα

Στην DogsUp στόχος μας δεν είναι απλά η εκπαίδευση του σκύλου σας. Τα ομαδικά μαθήματα που σας προσφέρουμε συντηρούν και βελτιώνουν την κοινωνικοποίηση του και τη μεταξύ σας συνεργασία κάτω από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από αυτές της καθημερινότητα σας. Χωρίς η παρακολούθηση τους να είναι υποχρεωτική, τα ομαδικά μαθήματα αποτελούν ένα πολύ σημαντικό και εφ\’ όρου ζωής προνόμιο που εξασφαλίζετε συμμετέχοντας σε ένα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

 Δωρεάν αξιολόγηση

Πριν από οποιαδήποτε συνεργασία είναι απαραίτητο και πολύ σημαντικό να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την

Υπηρεσίες

  • Nosework
  • Βασική Εκπαίδευση Βασική Εκπαίδευση
  • Εκμάθευση νέων / σωστών συμπεριφορών Εκμάθευση νέων / σωστών συμπεριφορών
  • Εκπαίδευση κουταβιών Εκπαίδευση κουταβιών

Video

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

Ακροπόλεως 7, Νέα Ιωνία 142 35

Ωρες λειτουργίας

Ανοιχτό
10:00am - 09:00pm
10:00am - 09:00pm
10:00am - 09:00pm
10:00am - 09:00pm
10:00am - 09:00pm
10:00am - 09:00pm
Κλειστό
16 Απριλίου 2024 14:41