Μήπως σας ανήκει η επιχείρηση;

Η PET CAMELOT σας καλωσορίζει,

Η εταιρεία μας με κύριο αντικείμενο δραστηριοτήτων την εισαγωγή & πώληση χονδρικής ιδρύθηκε το 1999 με κίνητρο το πάθος μας για τα κατοικίδια.

Προμηθεύει τακτικά περίπου 1000 πελάτες σε όλη την ελληνική επικράτεια με πάνω από 5000 είδη για σκύλους, γάτες, μικρά ζώα, ψάρια & ερπετά. Η εταιρεία εδρεύει στη Νέα Ερυθραία Αττικής όπου & βρίσκονται οι εγκαταστάσεις διοίκησης & αποθήκευσης σε έκταση 5000τμ .

Ειδικευμένα στελέχη πωλήσεων παρέχουν εξυπηρέτηση σε όλη την ελληνική αγορά εργαζόμενοι ομαδικά & συστηματικά επιδιώκοντας τον σεβασμό & την αναγνώριση μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ολοκληρωμένες σειρές, καινοτόμα προϊόντα , ικανότητα γρήγορης παράδοσης , η ικανοποίηση των πελατών και η φροντίδα αυτών και μετά την πώληση αποτελούν προτεραιότητα για εμάς.

Η ακεραιότητα και η εργατικότητα των στελεχών της PET CAMELOT αποδεικνύετε με την πολύχρονη και ολοένα επεκτεινόμενη παρουσία της στον χώρο δίνοντας της το έναυσμα να συνεχίζει να οραματίζεται και να προσδοκά την μεγιστοποίηση της ποιότητας του αποτελέσματος

Υπηρεσίες

  • Αξεσουάρ
  • Κρεβατάκια - Κλουβιά Κρεβατάκια - Κλουβιά
  • Λιχουδιές
  • Παιχνίδια Παιχνίδια
  • Τροφές Τροφές

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

ΟΔΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ 10 ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
16 Απριλίου 2024 14:42