Μήπως σας ανήκει η επιχείρηση;

Το Pets.gr ξεκίνησε σαν παρεάκι το 2001, όταν η βασική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί κάτι που να δώσει γνώση για τα κατοικίδια.

Το φιλοζωικό σωματείο

Μέσω της ιστοσελίδας μας, δημιουργήθηκε μια πολύ δραστήρια ομάδα για τα αδέσποτα, το Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – Stray.gr, στο οποίο πρόεδρος του ήταν η Μαρίνα Λυμπεροπούλου για το διάστημα 2002 (όταν ακόμα ήταν άτυπη ομάδα) μέχρι και το 2008, οπότε παραιτήθηκε μετά το πέρας της 5ετίας όπως όριζε το καταστατικό του.

Η ομάδα διάσωσης

Το 2007, η Μαρίνα δημιούργησε την ομάδα διάσωσης Pitbull της Ελλάδας, την μοναδική ομάδα που ασχολείται με διασώσεις σκύλων των φυλών των Pitbull. Έχουν διασωθεί εκατοντάδες σκύλοι από κυνομαχίες, εγκατάλειψη και κακοποίηση, ενώ παράλληλα έχουν αποκατασταθεί και επανενταχθεί στην κοινωνία ως κατοικίδια ζώα. Το Pitbull-Rescue.gr λειτουργεί μέχρι και σήμερα, ως άτυπη ομάδα, στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε βρει ένα αδέσποτο σκύλο που ανήκει στις φυλές αυτές, να τον προωθήσει ή/και να πάρει πληροφορίες για την καλύτερη συμβίωση μαζί του.

Η σελίδα στο Facebook

Το 2008, δημιουργήσαμε την σελίδα μας στο Facebook, μέσα από την οποία προωθούνται ζώα που αναζητούν οικογένειες, ζώα που χάθηκαν αλλά και συμβουλές για κατοικίδια και αδέσποτα ζώα όπως και απίθανες ιστορίες με ζώα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ιωάννα Λυμπεροπούλου έχει την πλήρη επίβλεψη της σελίδας, η οποία έχει ξεπεράσει τα 18.000 likes.

Η εκπομπή

Το 2008, η συμμετοχή μας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ παρά τρίχα, ολοκλήρωσε ένα μεγάλο μέρος του στόχου μας σχετικά με την παρουσία των ζώων στην τηλεόραση. Ήταν η πρώτη εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης, η οποία έδινε πληροφορίες σε όλους αυτούς που είχαν κατοικίδια και δεν ήξεραν πως να τα φροντίσουν σωστά, βοήθησε να βρουν οικογένειες πάρα πολλά ζώα φιλοζωικών σωματείων, ενώ παράλληλα σε πολλά από τα επεισόδια τα περιστατικά ήταν πραγματικά και οι διασώσεις έγιναν on camera. Η συμμετοχή της Μαρίνας Λυμπεροπούλου στο παρά τρίχα, ήταν στην οργάνωση της εκπομπής, στην παρουσίαση της και στην έρευνα των θεμάτων και τη δομή τους. Αρχισυντάκτρια της εκπομπής ήταν η Κλέα Μοριανού.

Το κατάστημα

Το 2011, το Pets.gr έγινε μαγαζάκι. Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό, Γρηγορίου Ξενοπουλου 3 στην πλατεία Αγίας Σοφίας, από τον Απρίλιο του 2011. Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα, προσπαθούμε να βρούμε κάθε προϊόν που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, δοκιμάζουμε το 95% των προϊόντων πριν τα τοποθετήσουμε στο ράφι και η άποψη μας είναι πάντα αποτέλεσμα που προκύπτει από 20-30 γάτες και 4-6 σκυλους. Στόχος μας είναι όλα μας τα προϊόντα να μπορούν να κάνουν χαρούμενους εσάς και τα τετράποδα φιλαράκια σας, ενώ παράλληλα να μην ρίχνουμε ποτέ και για κανένα λόγο την ποιότητα μας.

Το Pet Therapy

Το 2015, το Pets.gr ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα, αυτή του Pet Therapy. Μία επιστημονική συνεργασία, με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο και την μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “Ευρωπαϊκό Οικοτροφείο”, δίνει χαρά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη την επαφή με τα κατοικίδια. Παράλληλα η επιστημονική ομάδα του Αιγινητείου, κάνει έρευνα στο πρόγραμμα μας, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί σε όλες τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων η παρουσία ζώων, κάτι που στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει συμβεί.

Υπηρεσίες

  • Αξεσουάρ
  • Κρεβατάκια - Κλουβιά Κρεβατάκια - Κλουβιά
  • Παιχνίδια Παιχνίδια
  • Τροφές Τροφές

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

Γρηγορίου Ξενοπούλου 3 Νέο Ψυχικό 15451

Ωρες λειτουργίας

Ανοιχτό
10:00am - 03:30pm
10:00am - 02:30pm05:30pm - 08:30pm
10:00am - 03:30pm
10:00am - 02:30pm05:30pm - 08:30pm
10:00am - 02:30pm05:30pm - 08:30pm
10:00am - 03:30pm
Κλειστό
16 Απριλίου 2024 13:48