Μήπως σας ανήκει η επιχείρηση;

Το 24ωρο Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών Α.Ε. στο Πικέρμι δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών για τη θεραπεία και αποκατάσταση των ζώων.

Είναι μία τεχνολογικά προηγμένη και πρότυπη μονάδα η οποία πλαισιώνεται από μία ομάδα κτηνιάτρων και μεγάλο αριθμό συνεργατών, οι οποίοι με εξειδίκευση, συνέπεια και φροντίδα για τα ζώα, εφαρμόζουν τις σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους και χειρουργικές τεχνικές.

Το 24ωρο Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών Α.Ε. στο Πικέρμι δημιουργήθηκε από μία ομάδα κτηνιάτρων, οι οποίοι από τα χρόνια της ειδίκευσής τους στην κτηνιατρική διαπίστωσαν την ανάγκη για την αρτιότερη αντιμετώπιση όλων των παθήσεων – ανωμαλιών των ζώων σε μία ειδικότητα με αλματώδη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Το βασικό στοιχείο διαφοροποίησής του από τα μέχρι σήμερα υπάρχοντα διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα είναι η δομή του και το ότι λειτουργεί με το πρότυπο της κτηνιατρικής υποειδίκευσης.

Βρισκεται στο 21ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Μαραθώνος, στο Πικέρμι, Αττικής. Υπάρχει γρήγορη πρόσβαση από την Αττική οδό ή τη Λεωφόρο Μαραθώνος. Διαθέτουμε 700 τ.μ. στεγασμένου χώρου, με άνετους χώρους στάθμευσης καθώς και προαύλιο περιπάτου για τα ζώα.

Υπηρεσίες

  • 24ωρη εξυπηρέτηση 24ωρη εξυπηρέτηση
  • Απεικονιστική Ιατρική
  • Εξετάσεις Εξετάσεις
  • Εργαστηριακές Εξετάσεις
  • Μαγνητικός Τομογράφος Μαγνητικός Τομογράφος
  • Νοσηλεία

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

21ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος 190 09 Πικέρμι

Ωρες λειτουργίας

Ανοιχτό
Open
Open
Open
Open
Open
Open
Open
5 Δεκεμβρίου 2023 08:20