Επαληθευμένη επιχείρηση
 • Σκύλος
 • Anywhere

Θετικη εκπαιδευση σκυλου χωρις χρηση βιας και εκφοβισμου,με σεβασμο στις αναγκες του καθε σκυλου.

Υπηρεσίες

 • Nosework
 • Βασική Εκπαίδευση Βασική Εκπαίδευση
 • Εκμάθευση νέων / σωστών συμπεριφορών Εκμάθευση νέων / σωστών συμπεριφορών
 • Εκπαίδευση κουταβιών Εκπαίδευση κουταβιών
 • Εκτόνωση Εκτόνωση
5
0
5

σχόλια

 1. Η Κάτια είναι μια εκπαιδεύτρια με πραγματικό ενδιαφέρον για τα σκυλιά. Αρχικα, τη λατρεύουν και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να καταλαβαίνω την ψυχολογία του σκύλου, να διαβάζω τι μου ζητάει και να δημιουργώ μαζί του μια επικοινωνία μέσα από ασκησεις εκπαίδευσης και συμβουλές για κάθε ζήτημα που μπορεί να με απασχολεί σε σχέση με τη συμπεριφορά τόσο του σκύλου όσο και τη δική μου απέναντί του. Καταφέρνοντας να ξεπεράσουμε διάφορα θέματα, να μου φύγει και το δικό μου άγχος και αγωνία και έτσι να διευκολυνθεί η συμβίωσή μου με τον σκύλο μου.

  5
 2. Εξαιρετική επαγγελματίας με πολυ ωραία προσεγγιση. Βοήθησε τόσο εμένα να καταλάβω το σκύλο μου όσο τη Λούσι να ξεπερασει τις φοβίες της και να έχει μια ήρεμη και φυσιολογική καθημερινότητα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Ευχαριστούμε για ολα!

  5
 3. Just the best ..!! Very proud ..!! Bravo Katia. Keep up the good work ..!! I highly recommend you 🌟..!!

  5
 4. Εξαιρετικά αποτελέσματα με πολύ καλή προσέγγιση, πολλή όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνει.

  5
 5. Η Κατια μας βοηθάει πραγματικά να κάνουμε τη Ρίτα, δίχρονη φοβισμένη τσοπάνα, να ξεπεράσει τους φόβους και το τραυματικό της παρελθόν και να ζει ήρεμη και χαρούμενη στην οικογένεια μας! Την ευχαριστώ από καρδιας γι’ αυτό και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

  5
 6. Γιώργος Γερογιάννης 25 Οκτωβρίου 2022

  Είμαστε οικογένεια με 2 μικρά παιδιά, υιοθετήσαμε πρόσφατα κουταβάκι κυνηγοσκυλάκι. Και κάπως έτσι ξεκινάει και η συνεργασία μας με την Κάτια. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη δουλειά της Κάτιας! Όσον αφορά στο σκυλάκι, πραγματικά έχουν γίνει θαύματα. Κατάφερε να ενταχθεί στο σπίτι, να νιώσει ασφάλεια (ήταν πεταμένο στο βουνό), να κοινονικοποιηθεί, να ξεπεράσει φόβους και συνήθειες. Μα το πιο σημαντικό από όλα είναι και αυτά που έχουμε μάθει εμείς. Οι συναντήσεις με την Κάτια είναι κάτι παραπάνω από αυτό που νομίζαμε μέχρι τώρα “εκπαίδευση σκύλου”. Είναι μάθημα ζωής – σχέσης με το ζώο. Αυτά που έχουμε μάθει ως νέοι κηδεμόνες, ως τρόπος σκέψης, τρόπος θεώρησης της συνήπαρξης με το νέο μέλος της οικογένειάς μας είναι μοναδικά. Και το πιο σημαντικό από όλα, ο τρόπος της με τα παιδιά, η προσέγγισή της!!! Νιώθω τη συνεργασία μας με την Κάτια ως ένα πολύ σημαντικό παιδαγωγικό δώρο στα παιδιά μου. Τη συστείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να χτίσουν μια υγιή σχέση με το κατοικίδιό τους, και ιδίως σε οικογένειες με παιδιά που αποφασίζουν να πάρουν ένα σκυλάκι!!! Είναι μάθημα ζωής για τα παιδιά!!!

  5
 7. Τσουκαλάς Ρήγας 23 Δεκεμβρίου 2022

  Η Κάτια είναι μια πολύ έμπιστη εκπαιδεύτρια. Αγαπάει τα ζωακια και κάνει την εκπαίδευση ευχάριστη τόσο για τα σκυλάκια όσο και τους κηδεμόνες τους.

  5
 8. Η Κατια είναι εξαιρετική στη δουλειά της! Ο Μαξ τη λάτρεψε από την πρώτη στιγμή! Όσο για εμάς τους ανθρώπους της οικογένειας, μας βοήθησε απίστευτα να αποβάλλουμε το άγχος του νέου «σκυλογονιου», χωρίς προηγούμενη εμπειρία και να κατανοήσουμε το νέο μέλος της οικογένειας και τις ανάγκες του! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! 🦮🐾🐾

  5

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

Ωρες λειτουργίας

Κλειστό τώρα
09:00am - 08:00pm
09:00am - 08:00pm
09:00am - 08:00pm
09:00am - 08:00pm
09:00am - 08:00pm
Κλειστό
Κλειστό
5 Δεκεμβρίου 2023 08:02