Επαληθευμένη επιχείρηση
  • Σκύλος
  • Anywhere

Pet Hellas

Τα Πάντα για τα Κατοικίδια

Η εταιρία Pet Hellas ιδρύθηκε το 2005, όταν η αγάπη μας προς τα κατοικίδια, μας οδήγησε να ψάξουμε την εξειδίκευση πάνω στον τρόπο διαβίωσης των μικρών μας φίλων.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία πάνω στην εκτροφή των ωδικών πτηνών, επεκταθήκαμε άμεσα σε εισαγωγές προϊόντων που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών εκτροφέων.

Στην συνέχεια δώσαμε ιδιαίτερο βάρος και στα υπόλοιπα είδη κατοικιδιων ζώων.

Ασχοληθήκαμε σχολαστικά με την διατροφή των σκυλιών, γατιών και διακοσμητικών ψαριών.

Έτσι, σήμερα έχουμε στην φαρέτρα μας τη γνώση να μπορούμε, όχι μόνο μέσα από τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, αλλά και μέσα από την προσωπική μας πείρα που είναι μεγαλύτερη των 25 ετών και διατηρώντας σε μεγάλες εγκαταστάσεις πάρα πολλά πτηνά, αλλά και λοιπά ζώα, να σας συμβουλέψουμε υπεύθυνα για ότι χρειάζεστε για τα κατοικίδια σας.

Επίσης, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρείες, που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά, αλλά σε εργοστάσια του εξωτερικού κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Η εταιρία μας μπορεί πολύ εύκολα να κάνει το διαχωρισμό ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που διατηρεί ένα κατοικίδιο και σε ένα χομπίστα ή επαγγελματία εκτροφέα ή ακόμα και σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διαμορφώσουμε διαφορετικούς εμπορικούς συσχετισμούς ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η προσέγγιση όλων των παραπάνω γίνεται με απόλυτο σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στον εαυτό μας, γιατί πάντα εφαρμόζουμε τις αρχές μας και τις αξίες που πιστεύουμε.

Παραμένουμε πάντα κοντά σας πριν και μετά την πώληση και μπορούμε να σας παρέχουμε όποια βοήθεια έχετε ανάγκη, συμβουλεύοντας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας με μεγάλη χαρά να συμβάλλει στην διαβίωση των μικρών μας φιλών, ενώ εσείς νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Τέλος, μην διστάσετε να ζητήσετε από την εταιρία μας την στήριξή της για να στήσετε ένα μικρό ή μεγάλο εκτροφείο ή ότι άλλο έχετε επιθυμία να δημιουργήσετε.

Τα Νο1 προϊόντα για φιλόζωους!
Η αποστολή μας
Η εταιρεία μας έχει ως στόχο να μπορέσει να συνδέσει την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων με την ποιότητα, τη σωστή διαβίωση και τη σωστή διατροφή, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες συνύπαρξης ζώων και ανθρώπων.

Το όραμά μας
Η εταιρεία μας οραματίζεται να γίνει το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα διανομής και διάθεσης πάσης φύσεως προϊόντων επιτυγχάνοντας να συνδέσει τον καταναλωτή με τη γραμμή παραγωγής αυτών των προϊόντων.
Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο & ταχύτερο δίκτυο διανομής όλων των ειδών που επιθυμούν οι πελάτες μας και κυρίως οι μικροί μας φίλοι, επιλέγοντας προϊόντα & υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με αντιστοιχία ποιότητας & τιμής.

Υπηρεσίες

  • Αξεσουάρ
  • Κρεβατάκια - Κλουβιά Κρεβατάκια - Κλουβιά
  • Λιχουδιές
  • Παιχνίδια Παιχνίδια
  • Τροφές Τροφές
  • Υγεία Υγεία
  • Υποαλλεργικές Τροφές

Γράψτε μια κριτική

5 Μέση Βαθμολογία
Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί.

Ωρες λειτουργίας

Ανοιχτό
Open
24 Ιουνίου 2024 22:46